söndag 18 juli 2010

Kristinehamn söndag 18 juli

Jag vill be om ursäkt att det varit väldigt lite skrivande i bloggen i år, men....det händer så mycket kvällstid och det finns så lite ström i utehamnarna. Vitsen med en blogg är ju annars att kunna följa dag för dag med korta informativa texter. I år har det bara blivit långa sammanfattande texter men jag hoppas att dessa återstående dagar ska bli bättre.
Efter att vi lämnade Håverud har vi i tur och ordning varit i Åmål (Bluesfestival), Ekenäs, Djurö (Malbergshamn), Bärön (Grums Båtklubbs utehamn), Nabben (Karlstads Båtklubbs utehamn) sedan Karlstad och nu är vi då i Kristinehamn.
Det har varit fint väder utom i tisdags då vi hamnade i ett riktigt åskoväder. Vi var på väg in till Karlstad men fick snabbt ta oss in i Nabben då ovädret kom snabbare än vi trott. I tidningen dagen efter kunde vi läsa att man observerat ca 7 600 nedslag, vilken tur att vi hann undan ;).
David slöt upp i Åmål på lördagen och åkte hem på onsdagen när vi kommit till Karlstad. Felicia och Emma åkte med tåget i fredags från Karlstad till Falköping, så nu är vi alldeles själva jag och Lars.
Idag (läs söndag) har vi haft en rolig och lite läskig segling. Det blåste ca 15 m/s S SV vind och gick riktigt stora vågor. Jag har laddat upp en film på youtube och länken finns längst ner här , ska lägga till fler inatt som ni kan gotta er med.
http://www.youtube.com/watch?v=BqxcCoHal8A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar