onsdag 21 juli 2010

Slappar dag

Idag har vi inte gjort många knop. Vi har däremot tagit en lite promenad och hälsat på Stig och Marianne, de vi köpte Artemia av. Tack Stig och Marianne för kaffe med dopp och en trevlig pratstund.

Det har varit varmt idag, närmare 30 grader, då är det skönt att ha badvatten med en temperatur på 24 grader precis utanför aktern. Vi har alltså badat och tagit det mycket lugnt i eftermiddag. Solbrännan börjar att närma sig max nu, det går helt enkelt inte att bli brunare (fast vi försöker naturligtvis fortfarande).

I kvällningen drog vi oss upp till puben för att lyssna på utlovad trubadur med tillhörande dricka och tilltugg. Tyvärr var trubaduren en något lam medelålders man utan någon vidare sångröst så vi fick förgylla de få gäster som var kvar med lite hederlig bugg (på västgötavis) d v s i TRÄSKOR. Just nu sitter vi åter i båten och försöker att kyla av oss lite innan sängdags.

Imorgon styr vi mot Mariestad, det är tomt i barskåpet. Eftersom jag faktiskt har börjat att prova på rödvin så ska någon flaska inhandlas. Problemet är att rosévinet är gott men det ska ju vara kylt och just den biten är det svåraste i vår båt. Vi har inget kylskåp (kylklampar används flitigt) men Lars har lovat mig att nästa år ska vi bygga ett i vårt nuvarande fack. Bra att det kommer på pränt, då kan jag faktiskt ta fram vår blogg i vinter och påminna honom.

Godnatt alla vänner och sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar